Adriana Deaconu Solista nunta
solist nunta
solist nunta
solist nunta

Adriana Deaconu | Solista folclor nunta si muzica de petrecere pentru nunta, interpretaza live acompaniata de formatie pentru nunta.

Si-a inceput cariera muzicala inca de la o varsta destul de frageda, primul merit al artistei fiind castigarea premiului I in cadrul Festivalului “La fantana cu Ciresi” la varsta de numai 9 ani.

Dupa ani de exercitiu si studii in domeniu artista are parte de recunoasterea si aprecierea specialistilor in domeniu, drept dovada stand premiile castigate la concursurile si festivalurilor de profil din tara si strainatate, ultimul dintre acestea fiind Premiul Special la Festivalul “Mamaia” 2012.

Cu un repertoriu bogat de cântece a reprezentat, alături de grupul folcloric „Ciuleandra”, România la Strasbourg, Turcia, Grecia şi Polonia.

A purtat steagul românesc şi a jucat căluşul la deschiderea Festivalului mondial „Umanitatea” din Cape Town – Africa de Sud, 2006.

Adriana Deaconu a absolvit Facultatea de Litere, secţia Etnologie – Universitatea Bucureşti.

Din 29 octombrie 2016, prezintă alături de Miruna Ionescu emisiunea „Popasuri folclorice”.

Dupa cum insasi solista afirma, placerea de a sta pe scena si de a incanta publicul cu cantecele sale este cea mai mare multumire pe care aceasta o poate primi iar muzica de nunta, de petrecere si voie buna i se potriveste de minune.

solist nunta
solist nunta
solist nunta