Alegerea unei formatii nunta reprezinta o decizie uneori dificila pentru viitorii miri, dat fiind faptul ca importanta acesteia este covarsitoare la un eveniment unic. Sunt situatii, in mod special in unele zone ale tarii, in care un taraf nunta insoteste alaiul inca de la inceperea evenimentului. Pe de alta parte, rolul deosebit al unei  formatii evenimente se vede, bineinteles, si in timpul petrecerii, atunci cand mirii se bucura impreuna cu familia si prietenii.

Zeen Art Media le ofera celor interesati posibilitatea de a opta pentru formatii precum Zeen Band, Proconsul, Spitalul de Urgenta sau Pact. Asadar, ofera cele mai bune formatii nunta, live band, cover band. O trupa cover poate da tonul petrecerii, in mod similar si un taraf care ofera muzica de nunta – insa decizia alegerii muzicii depinde de preferintele mirilor.

Nunta este, fara indoiala, unul dintre momentele cele mai importante din viata. Aceasta include momente unice si speciale care necesita muzica de cea mai buna calitate: primirea invitatilor, dansul mirilor, sosirea tortului si multe altele. Doar o formatie cu experienta poate sa ofere muzica potrivita, iar Zeen Art Media poate sa asigure acest serviciu in cele mai bune conditii.

null

ZEEN BAND

null

DOMI BAND

null

ALTTON