Se apropie craciunul plin de cadouri si jucarii! Aprovizioneaza-te cu cadouri unice de la zeen art si fii cel mai tare Mos Craciun!

Odata cu venirea sarbatorilor de iarna, casa in care stai merita sa capete un aer mai vesel decat oricand,,si nu numai… Iarna este anotimpul cadourilor si al sarbatorilor ce ne inveselesc sufletele si ne apropie de cei dragi mai mult ca de obicei, dorind a ramane  un moment memorabil . Din moment ce fiecare persoana isi doreste sa daruiasca , dar si sa primeasca cadouri unice, cat mai putin banale, Zeen Art este locul potrivit pentru a alege dintr-o gama variata de cadouri de Craciun! Acestea sunt doar cateva dintre sugestile noastre de cadouri de Craciun si decoratiuni :cutie cadou pentru bijuterii, pictura pe panza cu sevalet inclus cu tema de iarna ,braduti de craciun , iesle nasterea domnului special decorata pentru craciun, globuri personalizate sau pictate, coronite Craciun,aranjamente florale si multe alte decoratiuni  minunate de Craciun  realizate handmade, pe care nu le puteti gasi in niciun alt loc, decat in atelierul nostru!

Toate acestea reprezinta cadourile perfecte pentru diferite gusturi si preferinte, reprezentate in moduri unice ce au si o valoare artistica, si vor aduce numai bucurii in inimile si casele clientilor nostri, care cu siguranta vor reveni in tot deauna in magazinul nostru virtual si pentru alte produse.

Echipa noastra se ocupa de confectionarea unei game variate de cadouri si decoratiuni de Craciun  cu totul deosebite, fiecare dintre  membri  fiind plini de pasiune si avand o experienta necesara in domeniul artistic pentru a crea un cadou unic. In acest fel, pot fi confectionate in atelierul nostru de creatie atat obiecte predefinite, pe care le puteti gasi in catalogul de pe site ul nostru si spre deosebire de orice alt atelier, pot fi executate si decoratiuni de craciun sau cadouri personalizate handmade, la comanda, dupa propriile preferinte.

Culorile vesele, energia, experimentarea tehnicilor noi si infruntarea provocarilor  sunt doar cateva dintre hobby-urile echipei noastre, asa ca va puteti pune increderea in noi atunci cand doriti o decoratiune sau un cadou de craciun special, cu totul ne mai vazut !

Deviza si motto-ul nostru: BE ZEEN doar la CREATIVE ZEENART…Alege un cadou unicat pentru o persoana speciala!

 

Comanda telefonica la numarul 0767.903.386!