Candy bar Evenimente | Candy bar nunta in Bucuresti, cu un design atractiv si gust delicios, realizat din produse naturale. Candy bar personalizat eveniment.

Zeen Art Media asigura si servicii „dulci”. Cofetarii agentiei pot sa creeze cele mai frumoase si rafinate deserturi cu tematica, in functie de cererea clientilor. Un Candy bar nunta delicios, cu un design atractiv, poate reprezenta atractia celor mici si celor mari, deopotriva, insa similar se pune problema si in cazul unui Candy bar botez. De astfel, un Candy bar pentru nunta sau botez nu presupune un moft, ci mai degraba un semn de multumire pentru toti participantii la eveniment.

Candy bar-ul pentru nunta poate fi realizat in functie de un tort nunta fabulos. Pe de alta parte, la aceeasi maniera se poate proceda si in momentul in care se decide pentru torturi botez.

Principalul rol al candy bar-urilor este acela de a introduce invitatii la eveniment in atmosfera de sarbatoare. Un alt rol al acestora este de a face cunoscuta tema nuntii, a botezului sau a petrecerii, indiferent de tipul acesteia. Pentru Candy bar se pot alege briose in numeroase culori si diferite arome, diferite tipuri de fursecuri, mini prajituri, mini tarte, macarons, marsmallows, biscuiti, pavlove, bezele etc.