mc entertainer adina stan
mc entertainer prezentator
adina stan mc prezentator

MC Entertainer – Adina Stan

Orice traim si simtim merita pus intr-o poveste pe care o spunem cu delicatete, cu lacrimi de bucurie, pe care o impartasim cu cei dragi in cea mai frumoasa zi a voastra.

Ziua evenimentului in care celebram iubirea.

Iubirea dintre tine si el. Voi va bucurati de momentele create special pentru evenimentul vostru, noi ne ocupam de restul.

MC Entertainer este elementul cel mai important in transmiterea povestii, a emotiilor, in crearea unui eveniment rotund, plin de zambete. Interactiunea cu publicul are nevoie de un Mc experimentat, pozitiv, care creeaza, intelege si transmite mai departe povestea.

Mc ul evenimentului tau pot fi eu

Adina Stan, Actrita

UNATC, 1998- 2002, Clasa profesor Dem Radulescu, asistent George Ivascu

Adina Stan este Entertainerul potrivit pentru orice tip de eveniment, fie nunta, botez, aniversare, petrecere corpporate, petreceri pentru copii, etc. si vine in intampinarea oaspetilor cu maxima bucurie si energie. Cunoaste arta spectacolului si face din orice eveniment o amintire de care toti oaspetii se vor bucura din plin. Om cu chemarea a scenei, comunicare impecabila, punctualitate, seriozitate, permanent cu zambetul pe buze este recomandarea agentiei noastre pentru evenimentele altfel. Conceptul nostru despre EVENIMENTE ALTFEL este la inceput de drum.

Indrazneste sa faci din evenimentul tau o seara unica si de neuitat, atat pentru tine cat si pentru oaspetii tai si alege sa o ai prezenta la nunta ta in calitate de MC – Entertainer pe colega noastra Adina Stan.

adina stan entertainer