Oricat de frumoasa ar fi o nunta, daca amintirile nu sunt imortalizate, peste ani se vor uita aspecte importante ale acestui eveniment unic. Din acest motiv, prezenta unui fotograf nunta este imperativa. Serviciul foto video nunta pe care Zeen Art Media il ofera surprinde acele  momente speciale pentru posteritate.

Din echipa agentiei fac parte fotografi si cameramani profesionisti, care lucreaza si in TVR, cu experienta in surprinderea momentelor unice din timpul unei nunti. De astfel, agentia ofera si posibilitatea inchirierii unui fotograf botez, in ideea in care botezul reprezinta, de asemenea, un moment unic care se merita imortalizat. Serviciile foto video botez necesita o buna pregatire a fotografului newborn.

Scopul Zeen Art Media este de a depasi asteptarile clientilor sai. In acest sens, orice fotograf evenimente contractat  prin agentie stie sa surprinda fiecare zambet, fiecare lacrima de bucurie si fiecare moment de sentiment autentic, prin abordari intuitive de fotojurnalism, arta si videografie.

Mai mult, Zeen Art Media este in tema cu toate noutatile din lumea fotografiei si le ofera clientilor sai posibilitatea de a beneficia de acestea. Cabina foto, spre exemplu, este un must have in acest moment in materie de fotografie, fiind conceputa special pentru orice tip de eveniment.

Album Foto

Sedinta Foto

Videoclipuri nunta