Zeen Art Media asigura contractarea unor solisti cu voci unice.

O solista din echipa Zeen Art Media este Cristiana Sirmei. O voce frumoasa care isi incanta publicul cu muzica usoara internationala si romaneasca, dar si cu muzica de petrecere si folclor. Solista detine experienta in domeniul nuntilor si botezurilor si are un repertoriu variat pentru astfel de petreceri.

Roxana Badescu poate sa anime atmosfera de la o nunta cu melodii folclorice din toate zonele tarii, dar si cu melodii de petrecere si muzica lautareasca. Solista are o voce inconfundabila si a castigat inimile celor care ii iubesc melodiile.

Nu in ultimul rand, Andrei Neagu este un solist care a participat la emisiuniile “Românii au talent”, “X Factor” si “Vocea României”. Vocea si prezenta scenica il recomanda in randul celor care stiu sa faca fata cu succes unui eveniment unic, precum nunta.

Mihai Onila, fondatorul trupei AXXA , este un cantaret de exceptie , care interpreteaza atat coveruri cat si muzica populara , greceasca si macedoneasca. Este un solist cu o vasta experienta in domeniul nuntilor cat si al evenimentelor private.

Gabi Onila o voce extraordinara a participant la Vocea Romaniei si incanta publicul la evenimente de mai bine de 20 de ani. Canta cu daruire si maxima implicare. Fostul cantaret al trupei AXXA, poate face din evenimentele la participa, clipe de neuitat.