Andrei Neagu Solist nunta
solist nunta

Andrei Neagu | Solist nunta, botez si evenimente corporate. Un tanar muzician talentat, o voce de exceptie si un bun chitarist pentru evenimente.

Andrei Neagu (născut 13 ianuarie 1990) este un tanar compozitor si cantaret din Bucuresti.

La 10 ani studiaza chitara la scoala de Arte din Pitesti (orasul natal). La 17 ani începe să participle la festivaluri de muzica ușoară. La primul festival la care participă, castiga Marele Trofeu primind 10 pe linie de la juriul în care se aflau și Monica Anghel sau Silvia Dumitrescu. La 18 ani se muta la Bucuresti incepand cursuri de canto. Tot atunci incepe sa aiba diverse gig-uri prin localurile din capitală. In 2013 pariticpa ca backing vocal la Eurovision Song Contest alaturi de trupa Mosquito, cu piesa „Feel The Same”, iar in 2014 participa independent cu piesa „Missing Your Face”. Tot in același an, produce pentru raku câteva piese de pe ultimul său album. 2015 începe cu “The Way She Moves”, single care beneficiază și de un videoclip.

Un tanar implicat in domeniul evenimentelor, corporate, private party, evenimente tip nunti sau botezuri, reuseste sa-si impresioneze adesea publicul prin prezenta, vocea deosebita cat si prin showul pe care il face la fiecare eveniment. Are un repertoriu bine ales, vast si care il reperezinta muzical.

S-a alaturat echipei Zeen Art Media de 4 ani si canta cu formatia pentru nunta Zeen Band. Andrei Neagu este cea mai potrivita alegere pentru nunta, un tanar serios, sarmant si responsabil care prin prezenta sa aduce un plus de energie si reuseste de fiecare data sa faca din evenimentele la care participa, evenimente de neuitat. Interpreteaza coveruri atat internationale cat si romanesti.

In prezent activeaza in cateva locatii din capitala, deține propriul său studio (Lemon Music) și compune muzică pentru proiectul personal dar si pentru diverși artiști.

solist nunta