Zeen Art Media ofera servicii complete pentru evenimente, formatie nunta, flori nunta, fotograf nunta, candy bar nunta si altele. Nunta, botez sau petreceri

Povestea noastra

Am inceput sa organizam si sa realizam nunti si evenimente de vis, dupa zile si nopti in care am activat in Televiziunea Romana, straduindu-ne  sa facem din emisiunile la care am lucrat cu multa dragoste si daruire, ceea ce oamenii in general aleg sa vada si le place. Pasiunea pentru ceea ce faceam si astazi consta in experienta petrecuta in spatele micilor ecrane. Din imaginatia, mainile si, mai ales, din sufletele noastre, au rezultat emisiuni si spectacole de mare succes. Va mai amintiti de Festivalul Cerbul de Aur, Festivalul Mamaia, Scoala Vedetelor sau Atentie se canta? Sunt doar cateva dintre proiectele in care ne-am implicat.

Pasiunea de ieri isi gaseste continuitatea in evenimentele la care participam azi, pentru ca am hotarat sa mergem inainte cu aceeasi dedicare pentru tot ceea ce facem!

formatie de nunta
band nunta

De ce noi?

Zeen Art Media intruneste toate conditiile necesare pentru organizarea unui eveniment care nu suporta repros. Profesionisti din domeniul mass-media, cu state vechi in televiziune si show bizz, si-au dat mana pentru a crea un concept unic pe piata romaneasca prin multitudinea de servicii pe care le asigura in cadrul unui eveniment, indiferent de tipul acestuia – nunta, botez, aniversare, corporate si multe altele.

Zeen Art Media, prin specialistii sai, produce festivitati memorabile creand spectacole uimitoare. Creativitatea, profesionalismul si seriozitatea sunt calitatile de care se pot bucura toti cei care aleg sa contracteze serviciile agentiei: formatie nunta/alte evenimente, solisti, DJ, foto-video, aranjamente florale, Candy Bar.

Zeen Band interpreteaza doar muzica live, in acest fel asigurand show-ul si buna dispozitie, indiferent de tipul evenimentului la care participa.  Solistii vocali care performeaza alaturi de  formatie sunt cunoscuti publicului larg de la emisiuni TV foarte cunoscute, precum Vocea Romaniei, X- Factor sau Eurovision. Cameramanii si fotografii ofera adevarate opere de arta. Floristii ofera aranjamente de vis, iar Candy Bar-ul este absolut delicios si fabulos ca design.

Echipa Zeen Art Media

Pe scurt, Zeen Art Media este reprezentata de muzicieni, fotografi, cameramani, floristi si cofetari. In spatele profesionistilor sunt cei mai putin vizibili, dar toti cei care lucreaza pentru agentie formeaza un tot unitar capabil sa performeze in cadrul oricarui indiferent la care participa, indiferent de tipul si anvergura acestuia.

Este vorba despre o  echipa de specialisti in domeniul show bizz-ului, al divertismentului si a tot ceea ce inseamna entertainment – incepand cu cei care realizeaza productia propriu zisa, organizatori evenimente, decoratori si designeri pentru nunti, experti in arta candy bar-ului si pana la operatori si cameramani profesionisti cu o vasta si relevanta experienta. Specialisti in divertisment si arta unui spectacol bine regizat, toti cei care fac parte din echipa Zeen Art Media impartasesc acelasi etos, nivel de pregatire, temperament si dorinta de a oferi excelenta absoluta in serviciile oferite.

„Zambetele oamenilor care ne-au strans mana dupa fiecare eveniment organizat si realizat de noi si-au spus cuvantul in ceea ce a insemnat reusita muncii noastre.”

organizare nunta
formatie de nunta

Suntem oriunde este nevoie de distractie si buna dispozitie

Contractarea serviciilor Zeen Art Media poate fi realizata pentru nunta, botez, aniversare, petrecere de firma, concert s.a.m.d.

Nuntile, petrecerile de botez si aniversarile sunt evenimente private pentru care sunt necesare servicii care sa se plieze pe dorintele tuturor participantilor si doar profesionistii cu experienta pot performa in cadrul acestora. Toate serviciile Zeen Art Media sunt concepute astfel incat sa placa, iar creativitatea si profesionalismul celor care le executa completeaza armonios si asigura un rezultat pe plus.

Pe de alta parte, intrucat petrecerile corporate sunt foarte importante pentru cresterea afacerii, este esential sa se asigure ca acestea sunt organizate la standarde inalte. Zeen Art Media detine experienta necesara organizarii si acestui tip de eveniment.

Echipa Zeen Art Media demonstreaza ca pasiunea pentru munca pe care o face ofera rezultate unice, extraordinare!