Formatie pentru nunta Zeen Band va pune la dispozitie band nunta, formatie nunta folclor, dj si solisti nunta, formatie pentru nunta muzica de petrecere.

Zeen Band este o formatie pentru nunti, solutia muzicala perfecta oferita de Zeen Art Media pentru varii categorii de evenimente – pentru nunta, botez, aniversare, petrecere de firma, concert s.a.m.d. Invitatii la eveniment vor fi entuziasmati doar daca se vor distra. Prin urmare, optiunea pentru Formatie nunta Zeen Band este esentiala, si deoarece fiecare eveniment este unic, atmosfera generala depinde foarte mult de performanta formatiei care asigura muzica.

Solista cu care trupa cover Zeen Band isi incanta publicul este Cristiana Sirmei. Asadar, o voce deosebita, o experienta uriasa si un repertoriu ce include toate genurile muzicale. Cristina Sirmei canta jazz, blues, pop, rock si funk. Canta melodii romanesti vechi si melodii de actualitate. Absolventa a Scolii populare de arta, Cristiana Sirmei stie ce, cand si cum sa cante in functie de momentul evenimentului.

Zeen Band, formatie nunta Bucuresti, stapaneste un repertoriu muzical foarte diversificat, reusind sa-i incante pe cei care o asculta cu programe de cafe-concert, folclor, muzica usoara romaneasca si internationala. La un eveniment atat de important, o formatie nunta cu experienta reprezinta idealul muzical!

Muzica internationala  si romaneasca

Muzica de petrecere

Show virtuozitati Vioara