Jan Selaru Solist nunta
solist nunta
solist nunta
solist nunta

Jan Selaru | Solist formatie nunta Zeen Band, trupa nunta live. Solist formatie nunta Bucuresti, muzica usoara, greceasca si muzica populara.

Genuri muzicale interpretate:

  • Muzica internationala si romaneasca Pop-Rock, Jazz, Rock, Folck, Country
  • Muzica populara si de petrecere
  • Muzica greceasca, machedoneasca si arabeasca

Experienta Muzicala:

  • Solist vocal membru UCMR ADA(compozitor textier)
  • Pianist si chitarist

Avand in vedere ca orasul meu natal Moreni este un orasel mic inconjurat de dealuri si paduri copilaria mea a fost plina de culoare si chiar imi umpleam timpul din plin cu jocuri si plimbari pe dealuri si prin oras.

Asta pana pe la varsta de 12-13 ani cand am descoperit ca mi-ar place sa cant la un instrument.Tatal meu a vrut ca eu sa cant la acordeon, eu am fost entuziasmat asa ca am mers la un curs de specialitate la casa de cultura a orasului unde am inceput sa invat tainele muzicii, sa invat ce inseamna auz muzical, o calitate pe care o am nativ.

Viata a decurs dupa aceea normal pana undeva in anul 1981-1982,  cand intr-o zi in fata blocului am descoperit un vecin care manuia de zor o chitara. Am furat efectiv pozitii de acorduri de chitara de la el si pentru ca in anii aceia eu faceam naveta Moreni-Targoviste, fiind elev la Grigore Alexandrescu in Targoviste, parintii mei imi dadeau zece lei pe zi bani de cheltuiala, am strans in doua luni cam 400 de lei din care 390 a costat chitara pe care mi-am cumparat-o. Am fost cel mai fericit om chiar daca tatal meu imi spunea ca imi mai trebuie un tambal si am tot taraful! Era spre sfarsitul Cenaclului Flacara iar eu stiam si interpretam majoritatea melodiilor.

Am continuat sa exersez dar eram undeva la un nivel mediu.

Mai tarziu am infiintat o trupa cu cativa prieteni, care n-a avut viitor dar atunci mi-am dat seama de calitatile mele de solist vocal. Asa am invatat foarte multe lucruri pe plan profesional dar in acelasi timp am invatat ce inseamna munca de artist si de muzician complex.

Ulterior am inceput sa cant la diverse evenimente precum nunti, botezuri si petreceri private.

In ’97 am plecat in Egipt in calitate de solist si clapar, primul meu contract in starinatate, unde “mi s-au deschis ochii ” si am inceput sa invat ce-nseamna lumea, cultura. La intoarcerea mea pe meleagurile natale,  am oscilat intre Sinaia, alte contracte in strainatate si acasa in orasul meu natal unde am familia. Deci as putea spune ca am o viata de calator intre muzica si familie.

solist nunta