Domi Band formatia pentru nunta ta vine in intampinarea evenimentuluji tau cu o varitate de genuri muzicale. Formatia Domi Band este una dintre cele mai de succes formatii pentru nunta din Bucuresti. In componenta formatiei Domi Band veti regasi  o solista muzica usoara , romaneasca , internationala, greceasca , macedoneasca si balcanica si o solista de folclor pentru nunta cu un repertoriu ce cuprinde toate zonele din tara.

Oferta noastră

Domi Band reuneste artisti cu experienta pe diverse genuri muzicale: cafe concert,  muzica romaneasca, internationala, dance, etno, pop, greceasca, machedoneasca, latino, arabeasca, cover, etc, muzica de petrecere si folclor autentic ceea ce reprezinta un atu important, avand in vedere ca la un eveniment privat invitatii trebuie sa se simta bine, sa danseze, sa traiasca emotia momentului alaturi de protagonistii evenimentului!

Daca sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta, botez, etc DOMI Band este alegerea perfecta pentru evenimentul dvs. DOMI Band ofera spectacole de sunet, lumini si muzica de o calitate exceptionala.

Şi toate acestea, într-un program extrem de variat care cuprinde virtuozitate instrumentală , muzică uşoară românească şi internaţională, cover-uri, muzică ţigănească , muzică grecească, latino, arabeasca, muzica de petrecere si folclor autentic, etc.

Avem preturi promotionale!!!

Galerie video

Galerie imagini