Esti in cautarea unei locatii care sa iti ofere tot confortul si spatiul necesar, astfel incat evenimentul tau sa fie memorabil? Avenue 48, cea mai noua sala de profil din Bucuresti, ce are o suprafata utila de peste 1600 mp, a fost gandita special pentru cei care doresc sa organizeze evenimente grandioase!

Situata pe Soseaua Pipera nr. 46-48 H, aceasta se diferentiaza de restul locatiilor printr-un design inedit. Arhitecti de renume si-au pus amprenta asupra intregului spatiu, aplicand cel mai in voga trend al momentului – „concrete interior design”. O combinatie de succes intre stilul modern si cel vintage, realizata prin corpuri de iluminat impozante, ce contrasteaza in mod spectaculos cu senzatia de rece oferita de o suprafata mare de beton.

Locatia permite organizarea celor mai extravagante evenimente private, business sau corporate. Avenue 48 are o capacitate de 2.000 de persoane standing, aproximativ 1000 in cazul evenimentelor de tip dineu si minimum 250 de persoane la mese. Spatiul permite o varietate foarte mare de setup-uri, de la cele cu mese de bar, mese de restaurant, scaune, canapele sau orice alte elemente de decor, in functie de preferinte.

Locatia dispune de o parcare privata, cu nu mai putin de  150 de locuri si o terasa ce se intinde pe o suprafata de 700 mp, care pe timp de vara ofera o atmosfera propice evenimentelor de socializare sau petrecerilor business.

Descopera atmosfera rafinata si armonioasa a evenimentelor organizate la Avenue 48!

Soseaua Pipera nr. 46 – 48 H/ Telefon – 0724322189/ 0724247163 / email: office@ballroomsbybamboo.ro + paula.gheorghe@ballroomsbybamboo.ro