Ballrooms by Bamboo – Chandelier este o locatie de nunta din Bucuresti, situata pe malul lacului Tei, are o priveliste de exceptie si servicii profesionale.

Say „I DO” at Ballrooms by Bamboo!

Organizeaza-ti nunta in mijlocul naturii cu bugetul satisfacator pentru tine!

Cu o capacitate minima de 90 de persoane sitting si maxima de 220, Chandelier se diferentiaza fata de alte centre de profil printr-o multitudine de avantaje. Are bucatarie proprie, meniuri create de un expert in arta culinara, open bar pe toata durata evenimentului, servirea e realizata de catre un ospatar la fiecare masa, echipamentul tehnic audio-video este de ultima generatie, cu scena deja amplasata in locatie, sala beneficiaza de lumina naturala si nu exista stalpi care sa ingreuneze desfasurarea actiunii, jocurile de lumini pot fi personalizate, caci in locatie se gasesc atat lumini arhitecturale, cat si dinamice, iar locatia dispune de aproximativ 100 de locuri de parcare gratuite si securizate! Totul, la preturi accesibile si oferte de nerefuzat!

In plus, serviciile de consiliere si wedding planning sunt GRATUITE, la fel ca primul DAR DE NUNTA! Tortul, aranjamentele florale si setup-ul salii sunt din partea casei!

Ballrooms by Bamboo, ghidul tau catre un eveniment memorabil!

Strada Tuzla nr 50 / Telefon – 0724247163/ 0724322189 / email: office@ballroomsbybamboo.ro + paula.gheorghe@ballroomsbybamboo.ro

www.ballroomsbybamboo.ro